"Μαγεύει" το μοναδικό ηλιοβασίλεμα από την Αγία Τριάδα Φθιώτιδας (φωτογραφίες)


Η Αγία Τριάδα (Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδος - Δημοτική Ενότητα ΜΩΛΟΥ), ανήκει στον δήμο Καμένων Βούρλων της Περιφερειακής Ενότητας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Αγία Τριάς”. Έδρα του δήμου είναι τα Καμένα Βούρλα και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Αγία Τριάδα ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίας Τριάδος, του πρώην Δήμου ΜΩΛΟΥ του Νομού ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ.

Η Αγία Τριάδα έχει υψόμετρο 9 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,8137521429 και γεωγραφικό μήκος 22,5986553423. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στην Αγία Τριάδα θα βρείτε εδώ.







κείμενο: buk.gr, φωτογραφίες: Kostas Kaltsas

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη