Έβρος: Ενημερωτικές εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού

Έβρος: Ενημερωτικές εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού

Ενημερωτικές εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές γυμνασίου και λυκείου διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα το Επιμελητήριο Έβρου.

Το θέμα και των τριών εκδηλώσεων θα είναι κοινό και θα αφορά στην παρουσίαση των πανεπιστημίων και στη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Η πρώτη εκδήλωση θα διεξαχθεί στο δημοτικό θέατρο του Διδυμοτείχου, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί. Την ίδια ημέρα, στις 6:30 το απόγευμα θα επαναληφθεί στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης και την Κυριακή, 29 του μήνα, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό πολύκεντρο Ορεστιάδας. Εισηγητής, και στις τρεις, θα είναι ο σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού, Γιώργος Ραλλάκης, ο οποίος θα απαντήσει και στις ερωτήσεις του κοινού.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/330jfP2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη