Αβραάμ Παυλίδης: Νέα Ερείπια


Ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, το MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας του Αβραάμ Παυλίδη «Νέα Ερείπια», από τις 7 Σεπτεμβρίου ως τις 30 Νοεμβρίου. Η έκθεση φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείου Αγίου Νικολάου.
Η έκθεση, η οποία αποτελεί παραγωγή του ΜΙΕΤ, έχει ήδη παρουσιασθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Μαϊος 2017), στο Μέγαρο Ευνάρδου στην Αθήνα (Οκτώβριος 2017) και στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου (Ιούνιος 2018). Κατά τα εγκαίνια, ο επιμελητής του MOMus-Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ηρακλής Παπαιωάννου, θα παρουσιάσει στον αίθριο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αγίου Νικολάου, τη φωτογραφική πορεία του Αβραάμ Παυλίδη με την εισήγηση «Αβραάμ Παυλίδης, Οι εικόνες των ερειπίων και τα ερείπια των εικόνων».
Event Information
Αρχαιολογικό Μουσείου Αγίου Νικολάου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 74, Άγιος Νικόλαος
Εγκαίνια: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, 20.00
Διάρκεια έκθεσης: 7 Σεπτεμβρίου – 30 Νοεμβρίου 2019
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Κυριακή: 08.30-15.00, Τρίτη: κλειστά
Πληροφορίες: Τηλ. 2841089513 (ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΑΝ, Ώρες και ημέρες λειτουργίας γραφείου)
The post Αβραάμ Παυλίδης: Νέα Ερείπια appeared first on Art22.


from Art22 https://ift.tt/2NUXyvv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη