Γιάννης Οικονόμου: Ίδρυση Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας


Ερώτηση για την ίδρυση Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας κατέθεσα προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας είναι η μοναδική Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Επικράτειας που δεν διαθέτει Υποδιεύθυνση Ασφαλείας μετά την αναδιάρθρωση του 2017 παρά τις δεσμεύσεις της απερχόμενης ηγεσίας του υπουργείου στους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και το γεγονός ότι το προσωπικό του τμήματος Ασφαλείας Λαμίας επιλαμβάνεται σε όλα τα σοβαρά περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της ΠΕ Φθιώτιδας καθιστούν αναγκαία την ίδρυση Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη