Συνάντηση της Ζέττας Μακρή με την Υπουργό Παιδείας για εκπαιδευτικά ζητήματα της Μαγνησίας

Συνάντηση της Ζέττας Μακρή με την Υπουργό Παιδείας για εκπαιδευτικά ζητήματα της Μαγνησίας

Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως,   είχε η Βουλευτής Ν. Μαγνησίας, κ. Ζέττα Μ. Μακρή,  την Τετάρτη 18.09.2019 προκειμένου να συζητηθούν θέματα αρμοδιότητάς της στο Νομό.

Η κα Μακρή παρακάλεσε την Υπουργό, στο μέτρο των δυνατοτήτων του Υπουργείου, να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στον Ν. Μαγνησίας και ιδιαίτερα στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Η Υπουργός, που γνώριζε ήδη το θέμα, διαβεβαίωσε την κα Μακρή ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι η κάλυψη, το ταχύτερο δυνατό, αναλόγων κενών στον Νομό και όχι μόνο.

Αναλυτική συζήτηση είχε, επίσης, η κα Μακρή με την Υπουργό για την προώθηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που θα επιτρέψουν την έναρξη της ανέγερσης τριθέσιου Νηπιαγωγείου στον Δήμο Αλμυρού, το οποίο θα κατασκευασθεί εξ' ολοκλήρου με δωρεά του Ιδρύματος Βασιλείου Μελά.

Η κα Μακρή ευχαρίστησε την Υπουργό για την προθυμία και σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε τα αιτήματα δίνοντας τις σχετικές οδηγίες στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2lqac9E
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη