Στη Λαμία παραδικαστικό κύκλωμα “κουκούλωσε” τεράστιο σκάνδαλο αρπαγής περιουσιών


Το τεράστιο σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας αποτυπώθηκε σε πολυσέλιδο Πόρισμα του ΣΔΟΕ το 2000 και αμέσως ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικές.

Ξανασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικές για 150 εκατομμύρια ευρώ (!!!) που “τσάκωσε” η έρευνα του πραγματογνώμονα-οικονομολόγου Δημήτρη Τραγγανίδα το 2016.

Η Τράπεζα Ελλάδας ξόδεψε τεράστιο αριθμό εργατοωρών για ελέγχους και συνέταξε  όχι ένα πόρισμα ,αλλά αρκετά πορίσματα που επιβεβαίωναν την λεηλασία των περιουσιών πολιτών, Μεριδιούχων, Δανειοληπτών.

Τι απέγιναν όλα αυτά;

Μια τραγωδία δικαστικών παραγραφών και ερευνών που κρατούν χρόνια, αλλά δεν καλούν σε καταθέσεις τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΤΕ !!!.

Ακόμα και όταν αυτοί τον ζητούν με αίτηση.

Ακριβώς το ΙΔΙΟ συμβαίνει και με την κακουργηματική δίωξη-έρευνα που είναι σε εξέλιξη και ΤΩΡΑ !!!

Την έχει χρεωθεί μετά πήγαινε-έλα μεταξύ Πρωτοδικείου και δικαστών που έπαιρναν μεταθέσεις και Εφετείου η εισαγγελέας Ζαφειρίδου.

Και αίφνης η Εισαγγελέας αυτή μετατέθηκε στη Βέροια ΠΡΙΝ παραδώσει την έρευνα, για ένα σκάνδαλο που είναι ανοιχτό για 16.000 πολίτες Συνεταίρους - Μεριδιούχους.

 Όπως για τον Πρόεδρο των Δανειοληπτών Κώστα Δημητρακόπουλο. Του πήραν το σπίτι και το βγάζουν σε πλειστηριασμό ΤΩΡΑ και ας γράφει ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ πραγματογνώμων ότι όχι μόνο δεν χρωστάει ο Πρόεδρος των Δανειοληπτών, αλλά του χρωστάει η Τράπεζα, η οποία κατά πάγια τακτική, αποτυπωμένη σε δικόγραφα αρνείται με ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο να δώσει τα στοιχεία που της ζητούν…

Του πήραν το σπίτι άδικα για να μάθει να οργανώνει Σύλλογο Δανειοληπτών-αδικημένων…

Και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ και σήμερα που το σπίτι βγαίνει στον πλειστηριασμό.

Κανείς…

Και για τις ατέρμονες δικαστικές έρευνες ΔΕΝ έχει τιμωρηθεί κανείς δικαστής…

Ένας πιάστηκε στα πράσα και τον απάλλαξαν γράφοντας χωρίς ντροπή ότι το “Δόγμα” που ορίζει ότι “ο δικαστής γνωρίζει το νόμο” δεν ισχύει , γιατί έγιναν πολλές τροποποιήσεις του νόμου και ο καημένος δεν το πήρε είδηση. Κατά σύμπτωση όλα αυτά είναι προς το κουκούλωμα του σκανδάλου και κανένα λάθος προς την έρευνα…

“Μου έκαναν απάτη νόμου με αυτό και όλα καλά” λέει χαρακτηριστικά ένα από τα μεγαλύτερα θύματα του σκανδάλου αυτού και ΜΗ απόφοιτος Δημοτικού Γιώργος Μανδηλάς…

Τα ΜΜΕ της περιοχής; Εκτός ορισμένων εξαιρέσεων τα βασικά έχουν πάει προφανώς σε κάποια …στρούγκα και εκεί επικρατεί μούγκα…

Στη Λαμία προδικαστικό κύκλωμα “κουκούλωσε” τεράστιο σκάνδαλο αρπαγής περιουσιών”



www.dimitrakopulos.gr

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη