Ημέρες Ενέργειας από το δήμο Ηρακλείου

Ημέρες Ενέργειας από το δήμο Ηρακλείου

Με το σύνθημα «Ηράκλειο: σταθερά βήματα για μια βιώσιμη πόλη», ο Δήμος Ηρακλείου υλοποιεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, τις Ημέρες Ενέργειας 2019. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που αφορά στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα ενέργειας οι οποίοι καλούνται να ενημερωθούν από μια εξειδικευμένη ομάδα, για την υλοποίηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας στους χώρους κατοικιών τους καθώς και σε χώρους που διατίθενται για βραχυπρόθεσμη και μακροχρόνια μίσθωση.
Κατά τη διάρκεια των δράσεων ενημέρωσης, οι πολίτες του Ηρακλείου θα λάβουν πληροφορίες για τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας εντός της κατοικίας τους καθώς και συμβουλές για το πώς θα αναβαθμιστεί η εμπορικότητα της σε περιπτώσεις μίσθωσης.
Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στη Λότζια, ώρες 10.00-13.00 & 17.00-20.00 και περιλαμβάνουν ενημέρωση του κοινού, συμπλήρωση αιτήσεων συμμετοχής για την ενεργειακή επιθεώρηση κατοικιών και διαμερισμάτων, διανομή αναμνηστικού υλικού και μουσικές εκδηλώσεις.
Οι Ημέρες Ενέργειας 2019 διοργανώνονται από τον Δήμο Ηρακλείου με συνεργαζόμενους φορείς το Ενεργειακό Cluster Κρήτης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/30h0CZ9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.