Λαζάρ Ρόμανιτς: Ετοιμάζει κίνηση η ΑΕΚ


Λαζάρ Ρόμανιτς: Η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει κίνηση προκειμένου να κλείσει τον νεαρό που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με την Λαμία.

Λαζάρ Ρόμανιτς: Τον Αύγουστο του 2018 η Λαμία έφερε στην Ελλάδα τον νεαρό Σέρβο επιθετικό. Ο Ρόμανιτς έχει βγει από τα τμήματα υποδομής του Ερυθρού Αστέρα και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν αυτός που εγγυήθηκε στους ανθρώπους της ομάδας για τον ποδοσφαιριστή. Τη φετινή σεζόν ο πιτσιρικάς έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα με ένα γκολ και μια ασίστ στα δυο πρώτα ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα που παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την πορεία του είναι η ΑΕΚ. Ο παίκτης δεν είναι άγνωστος στους «κιτρινόμαυρους». Στα Σπάτα είχαν θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή πριν την έλευση του Ίλια Ίβιτς στην ομάδα. Το φλερτ έγινε πιο έντονο από όταν ανέλαβε ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν αναλάβει τα καθήκοντα του στην ΑΕΚ, ο Ίβιτς ήταν μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.


Λαζάρ Ρόμανιτς: Περιμένει την ΑΕΚ

Η παρουσία του Ίλια Ίβιτς που τον γνωρίζει καλά, αλλά και οι πρόσφατες εμφανίσεις του έχουν κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται σοβαρά να επενδύσουν πάνω του. Άλλωστε πρόκειται για μια κίνηση με χαμηλό ρίσκο που μπορεί να προσφέρει πολλά. Το συμβόλαιο του Ρόμανιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει ότι τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σαν ελεύθερος σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Στην Ένωση έχουν ήδη ξεκινήσει την προεργασία προκειμένου να επέλθει συμφωνία και από τώρα και την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης να υπογράψει στην ΑΕΚ. Στο ξεκίνημα της καριέρα του ο νεαρός αγωνιζόταν στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο στη συνέχεια άρχισε να παίζει περισσότερο στα άκρα.  Στον «Δικέφαλο» θεωρούν, ότι με την κατάλληλη εκπαίδευση στην άμυνα, θα καταφέρει να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νίκλας Χουλτ, αν ο τελευταίος φύγει το 2020. Κάπως έτσι, θα προορίζεται για πλήρες μπακ στο 3-5-2 του Νίκου Κωστένογλου, με την κίνηση της ΑΕΚ για το πρόωρο deal μαζί του να αναμένεται.

Δείτε το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό



www.pagenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη