Νικ Καλάθης: Το επόμενο καλοκαίρι ίσως είναι το τελευταίο μου στην Εθνική

Νικ Καλάθης: Το επόμενο καλοκαίρι ίσως είναι το τελευταίο μου στην Εθνική

Το τελευταίο του καλοκαίρι με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ αναμένεται να είναι το επόμενο για τον Νικ Καλάθη, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο gazzetta.gr.

Το παιχνίδι απέναντι στη Βραζιλία ξεχώρισε ο Νικ Καλάθης ως το παιχνίδι που θα έπρεπε να είχε κερδίσει η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και την οδήγησε στον αποκλεισμό.

Όσον αφορά τη συνέχεια και το προολυμπιακό τουρνουά που θα κρίνει την παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο παίκτης του  Παναθηναϊκού δήλωσε:

«Θα είμαι στο προολυμπιακό και μακάρι να καταφέρω να παίξω στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες. Και ίσως αυτό θα είναι το τελευταίο μου καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα.»

«Ίσως είναι το τελευταίο μου καλοκαίρι στην Εθνική ακόμα και αν αποκλειστούμε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν ξέρω, όμως σκέφτομαι ότι μάλλον θα είναι το τελευταίο. Μακάρι να προκριθούμε στους Ολυμπιιακούς Αγώνες και να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο εκεί.»

 



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2lRwf9P
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη