Ο χαμένος θα έχει θέμα στο ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Ο χαμένος θα έχει θέμα στο ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ: Ο χαμένος θα έχει θέμα

Οι κόντρες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ διανύουν τις πιο hot ημέρες τους. Αντιπαλότητα δεν μπορεί να πει κανείς πως είχαν οι δύο σύλλογοι γιατί και ιστορικά δεν ήταν πολλές οι φορές, που θα διεκδικούσαν τίτλους.

Επίσης, υπάρχει και το γεγονός πως και τα δύο κλαμπ έχουν το όνομα της Κωνσταντινούπολης να τους συντροφεύει. Η άνοδος του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη στην ιδιοκτησία του συνέπεσε με το γεγονός πως η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά.

Οι συναντήσεις τους στους τελικούς Κυπέλλου, τα όσα έγιναν στο περίφημο, πια, ματς της Τούμπας για το πρωτάθλημα, που τελικά κατέκτησε η «Ένωση» έχουν μείνει στην ιστορία και θα απασχολήσουν όλους τους ιστορικούς του μέλλοντος.

Το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ δεν κρίνει κανέναν τίτλο. Ούτε το πρωτάθλημα φυσικά, μια και ακόμα η Super League είναι στην 5η αγωνιστική, σε μια σεζόν, που έχει και πλέι οφ και όμως, ο αγώνας της Κυριακής είναι σημαντικός.

Θα κρίνει πολλά. Περισσότερα απ΄όσα νομίζουν όλοι. Πρώτα απ΄όλα για τον ΠΑΟΚ, η κατάσταση φαντάζει λιγότερο ήρεμη απ΄όσο θέλουν να περάσουν κάποιοι προς τα έξω.

Η πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα ήρθε να δυσκολέψει τα πράγματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έρχονται λίγο σε σύγκρουση με αυτές που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, ο Αμπελ Φερέιρα φυσικά και έχει στο μυαλό του την Σπόρτινγκ.

Είναι μία από τις τρεις μεγάλες της Πορτογαλίας, το όνειρο κάθε προπονητή από τη χώρα.

Συν αν η Σπόρτινγκ δώσει και τα ίδια λεφτά με αυτά που παίρνει στον ΠΑΟΚ. Άρα θέμα Φερέιρα-Σπόρτινγκ υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι οι Πορτογάλοι θεωρήσουν πως έχουν κάνει μια εξαιρετική πρόταση και δεν ανέβουν άλλο.

Ο Σαββίδης καλά έκανε για την ομάδα του και κοντά στο ματς με την ΑΕΚ θέλησε να βγάλει προς τα έξω πως δεν υπάρχει ζήτημα Φερέιρα.

Μετά το ματς όμως τι; Ειδικά αν ο ΠΑΟΚ χάσει. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με το ζόρι στο Περιστέρι, δεν ικανοποίησε με τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο, δεν νίκησε τον Αρη.

Αν σε όλα αυτά προστεθεί και μια ήττα από την ΑΕΚ, τότε ίσως, το θέμα Φερέιρα να πάει σε άλλο level. Η ΑΕΚ δείχνει πως με την έλευση Κωστένογλου διάγει πιο ήρεμες ημέρες.

Σε αυτό έχει βοηθήσει ο Ιβιτς, που μέρα με τη μέρα τονίζει για το χαμηλό προφίλ που πρέπει να κρατούν παίκτες και ομάδα.

Αν όμως, η AEΚ χάσει, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο κόσμος θα είναι έτοιμος να δεχτεί ακόμα μια ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Από τον ΠΑΟΚ, που φαίνεται να είναι σε αναμπουμπούλα και ο οποίος για χρόνια δεν κερδίζει στην Αθήνα στο πρωτάθλημα (όχι στο Κύπελλο φυσικά που έχει δύο σερί κατακτήσεις μέσα στο ΟΑΚΑ).

Αν και ο Κωστένογλου είναι εξαιρετικά συμπαθής στον κόσμο, ενδεχόμενη ήττα θα σπείρει τις πρώτες σοβαρές αμφιβολίες για το αν τελικά είναι ο κατάλληλος για τον πάγκο.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2m49sHA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη