Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του μωρού από ροτβάιλερ

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του μωρού από ροτβάιλερ

Η ιατροδικαστική εξέταση έριξε «φως» στα αίτια θανάτου του τριών μηνών βρέφος στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η ιατροαδικαστική εξέταση που έγινε στο βρέφος τριών μηνών, που σκότωσε το ροτβάιλερ, σε διαμέρισμα στα Γλυκά Νερά την Πέμπτη το πρωί, έδειξε πως η αιτία θανάτου του μωρού κοριτσιού ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται πως το μωρό διακομίστηκε από την 35χρονη μητέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρείχαν ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ο σκύλος της οικογένειας, επιτέθηκε ξαφνικά στο κοριτσάκι και το δάγκωσε σε πολλά σημεία το βρέφος με αποτέλεσμα να πεθάνει.



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2I68rqC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη