Γεροβασίλη: Οι «εγκέφαλοι» των κυκλωμάτων ναρκωτικών δεν ζουν ούτε στα Εξάρχεια ούτε στην ΑΣΟΕΕ

photo: Eurokinissi

«Οι 'εγκέφαλοι' των κυκλωμάτων ναρκωτικών δεν ζουν ούτε στα Εξάρχεια ούτε στην ΑΣΟΕΕ», δήλωσε η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα.

Η κ. Γεροβασίλη άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, αναφορικά με το «καθάρισμα» των Εξαρχείων: «Όταν θες να κάνεις επιχείρηση για να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε παραβατικότητα, δεν το διαφημίζεις, δεν επιχειρείς με κάμερες, αλλά σχεδιάζεις μεθοδικά τις κινήσεις σου».

«Δεν υποστήριξα ποτέ το 'επιχείρηση σκούπα', που θα βρει την… τελευταία τρύπα της δεκάρας. Θα τον συλλάβει με μικρή ποσότητα, αλλά αυτός είναι αναλώσιμος. Την άλλη μέρα θα είναι άλλοι δύο στη θέση του», πρόσθεσε.

«Σκοπός είναι φθάσεις εκεί που πρέπει για να εξαρθρώσεις ένα δίκτυο», υπογράμμισε, τονίζοντας πως η κυβέρνηση λέει πολλά και καλλιεργεί προσδοκίες του τύπου θα «καθαρίσει» τα Εξάρχεια σε μια εβδομάδα ή σε έναν μήνα.

«Οι 'εγκέφαλοι' των κυκλωμάτων ναρκωτικών δεν ζουν ούτε στα Εξάρχεια ούτε στην ΑΣΟΕΕ», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν προαναγγέλλεις ότι θα επιχειρήσεις στο ΒΟΞ, είσαι σοβαρός; Προαναγγέλλει η αστυνομία ότι σε μία εβδομάδα θα μπει στο ΒΟΞ με κάμερες; Δεν έχουν προετοιμαστεί στο ΒΟΞ; Προφανώς είναι επικοινωνιακό αυτό», υπογράμμισε.

«Η πολιτική ηγεσία της αστυνομία, οφείλει να κάνει περισσότερα απ' όσα λέει», είπε, στέλνοντας μήνυμα στον διάδοχό της στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Το δόγμα 'νόμος και τάξη', δεν βελτιώνει καθημερινότητα του πολίτη», τόνισε και τόνισε ότι η αστυνομοκρατία είναι «αλλωνών αντίληψη, όχι δική μας», επαναλαμβάνοντας ότι η Αθήνα είναι μία από τις πιο ασφαλείς πρωτεύουσες στον κόσμο.

Αναφορικά με τις εξαγγελίες Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ, υποστήριξε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ παλιά λέγαμε ότι ο Μητσοτάκης εκφράζει τις ανάγκες των λίγων. Από αυτά που άκουσα στη ΔΕΘ, τελικά εκφράζει τις ανάγκες συγκεκριμένων».

«Μετά τις εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ κατοχυρώθηκε από τον ελληνικό λαό ως ο πόλος της νέας προοδευτικής παράταξης της χώρας. Τι ΠΑΣΟΚ, είδαμε τη διαδρομή του και την κατάληξή του. Το ποσοστό μας δείχνει ότι ο λαός ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει αυτόν τον χώρο. Οργανώνονται τα επόμενα βήματα για να αντιστοιχηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή την ανάγκη», τόνισε , ενώ μίλησε για «νεοφιλελεύθερη λαίλαπα».



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Lv0YTK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη