Κώστας Δημητρακόπουλος: Αγαπητοί Συνεταίροι σηκωθείτε από τον καναπέ....


Αγαπητοί Συνεταίροι σηκωθείτε από τον καναπέ....

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος Πρόεδρος ΠΑ.ΚΙ.ΠΑ.

12/9/2019

Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ήταν ένα Πιστωτικό Ίδρυμα στο οποίο είχαν λάβει χώρα τεράστιες ατασθαλίες. 

Το Πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του Σ.Δ.Ο.Ε. το 2000 ήταν καταιγιστικό. «Θαλασσοδάνεια» ημετέρων χωρίς εγγυήσεις, πέραν από κάθε κανόνα χορήγησης των δανείων, δάνειο 600 εκατομμυρίων δραχμών σε μια εταιρεία στο Λουξεμβούργο, άνευ εγγυήσεων, τα Μέλη της Διοίκησης και ημέτεροι ελάμβαναν δάνεια καταστρατηγώντας κάθε κανόνα Τραπεζικής πρακτικής. 
Ένας χορός εκατομμυρίων είχε λάβει χώρα σε δάνεια τα οποία δεν επέπρωτο να πληρωθούν. 

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί η Ελληνική Πολιτεία, με τους ελεγκτικούς της μηχανισμούς, αφού διαπίστωσε με το Πόρισμα του 2000 ότι συνέβαιναν αυτά τα τερατώδη στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, στην πλάτη των κ.κ. Συνεταίρων-μελών της Τράπεζας, ΓΙΑΤΙ άφησε την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας να συνεχίζει να λειτουργεί ως το 2012, χωρίς κάποιος να πληρώσει για τη ζημία που προκάλεσε, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. 
Θέλω να πω, γιατί δεν έψαξαν να βρουν τους υπαίτιους, ώστε να τιμωρηθούν και ενδεχομένως να φέρουν πίσω και τα χρήματα; 
Ίσως, λέω ίσως, αν είχαν ληφθεί πραγματικά μέτρα από το 2000, η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας να μην είχε κλείσει για έλλειψη κεφαλαίων, όπως δεν έκλεισε η Συνεταιριστική Ηπείρου ή Κρήτης, στην οποία δεν είχαν παρατηρηθεί τα ίδια φαινόμενα. 

Η Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έλαβε το Πόρισμα το 2000, δεν πίεσε τον Εισαγγελέα Στυλιανό Κωσταρέλο που είχε αναλάβει την έρευνα. 
Το επίσης περίεργο είναι ότι ο Εισαγγελέας κος Κωσταρέλλος παρέπεμψε τον τότε Πρόεδρο Αθανάσιο Τριανταφυλλόπουλο για μια περίπτωση δανείου 50 εκατομμυρίων δραχμών, ενώ η έρευνα και το πόρισμα έδειχνε «τρύπα» 10 δισεκατομμυρίων δραχμών. Ακόμα και γι’ αυτό ο κος Τριανταφυλλόπουλος κηρύχθηκε αθώος. 

Επίσης ο επόμενος Πρόεδρος της Τράπεζας κος Δασκαλόπουλος, όταν ανέλαβε το έτος 2000, δεν προέβη κατά τη γνώμη μου, σε έρευνα εις βάθος για να ανακαλύψει γιατί «το Χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας» ήταν άδειο. Έτσι οι υπαίτιοι δεν οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Αν είχαν οδηγηθεί εγκαίρως στη δικαιοσύνη, ίσως είχαν επιστραφεί κάποια χρήματα πίσω και ίσως η κατάληξη της Τράπεζας ήταν διαφορετική.
Και έτσι σήμερα η PQH κυνηγάει αλύπητα τους κ.κ. Συνεταίρους και μάλιστα και τους Εγγυητές, γιατί πολλοί Συνεταίροι ή δεν έχουν περιουσιακά στοιχεία ή έχουν αποδημήσει εις Κύριον….

Αγαπητοί Συνεταίροι
Εγγραφείτε στο Σύλλογο ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, ώστε να δώσουμε δυναμικό παρόν και να απαιτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το δίκιο Μας, διότι στη Λαμία υπήρχε από το έτος 1996 έως και σήμερα ΥΠΗΡΧΕ & ΥΠΑΡΧΗ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ….

Να επέμβει λοιπόν ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και να ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ, διότι η Σ.Τ.Λ. ΚΑΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ και ετσι αυξανοντο με Γεωμετρικη Πρόοδο. Αυτά ΟΛΑ έπρεπε να τα κάνουν οι Διοικήσεις Δασκαλοπουλου και Καρδάκου, αλλά δυστυχώς είχαν ιδρύσει ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ και ιδού τα χάλια Μας.

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Υπ αριθ. 61/2018 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Λαμίας
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240

f.b. Κίνημα Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ…. 
Τ.Κ. 35 100

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη