Σέρρες: Αγιασμός και έναρξη δραστηριοτήτων στο Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο

Σέρρες: Αγιασμός και έναρξη δραστηριοτήτων στο Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο

Το Μαξίμειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο της I. Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, άνοιξε και για φέτος τις πύλες του και καλεί όσους αγαπούν τη βυζαντινή μουσική, την αγιογραφία, τα παραδοσιακά τραγούδια, τους χορούς, την εκμάθηση μουσικών οργάνων και άλλες δραστηριότητες, να μαθητεύσουν στις διάφορες Σχολές του.

Οι εγγραφές των μαθητών γίνονται στις εργάσιμες μέρες και ώρες μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου (9 π.μ.-l μ.μ. & 6-8:30μ.μ.) στο Μαξίμειο (Ν. Νικολάου 21).
Ο Αγιασμός για όλες τις Σχολές και τις δραστηριότητες του Ιδρύματος θα τελεσθεί τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εκκλησιαστικής Βιβλιοθήκης "Μυριόβιβλος" του Μαξιμείου από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mTQnZ3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη