Λαμία: Απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές από την Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 23/9/2019  η  έναρξη της πρώτης  επιμορφωτικής εκπαιδευτικής συγκέντρωσης της ΕΔ/ΕΠΣ Φθιώτιδας  στα γραφεία της ΕΠΣΦ  για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020,  όπου  παραβρέθηκε μαζί με την  Επιτροπή διαιτησίας  και   ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ κ. Κώστας Σακελλάρης .

Ο κ. Σακελλάρης χαιρέτησε και καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους διαιτητές αλλά και τους νέους διαιτητές που εντάχθηκαν και επίσημα μετά τις εξετάσεις τους   στην οικογένεια των διαιτητών  οι οποίοι  παρέλαβαν και τα σχετικά διπλώματά τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΦ  κ. Κώστα Σακελλάρη στην ολιγόλεπτη ομιλία του προς τους νέους διαιτητές για την πετυχημένη έως τώρα προσπάθεια της Ε.Δ./ΕΠΣΦ να προχωρήσουν σε ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της Φθιωτικής  Διαιτησίας με νέα και καταρτισμένα άτομα, μια προσπάθεια που χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους όσους ασχολούνται με το Φθιωτικό ποδόσφαιρο, καθώς ως γνωστών οι διαιτητές είναι αυτοί που δέχονται τα πυρά για οτιδήποτε συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Ταυτόχρονα ανέφερε, ότι θα πραγματοποιηθεί και νέα σχολή διαιτησίας σύντομα, καθώς σκοπός είναι τα νέα παιδιά να μπουν στο χώρο της διαιτησίας. Στο τέλος, όλοι ευχήθηκαν καλά σφυρίγματα και καλή δύναμη στο νέο ξεκίνημα που κάνουν στην καριέρα τους, ευχόμενοι η διαδρομή αυτή να είναι απολαυστική αλλά και επιτυχής.

Τα διπλώματα απένειμαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΦ κ. Κώστας Σακελλάρης , ο Πρόεδρος της ΕΔ κ. Σπύρος Πουγκακιώτης , ο Αντιπρόεδρος της ΕΔ κ. Γιάννης Σωσώνης  και οι μη εν ενεργεία διαιτητές κ.κ. Βασίλης Ζουμπουλιάς και Θανάσης Κλειτσάκης .




edepsf.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη