Δ. Μακεδονία: Έσπασε κάθε ρεκόρ το Εξοικονομώ κατ’ οίκον

Δ. Μακεδονία: Έσπασε κάθε ρεκόρ το Εξοικονομώ κατ' οίκον

Σε διάστημα μόλις 40 λεπτών της ώρας εξαντλήθηκαν Οι διαθέσιμοι πόροι του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Υποβλήθηκαν 893 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 11,7 εκατ. Ευρώ, ενώ συνολικά για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καταχωρήθηκαν 1.756 αιτήσεις.

Σχολιάζοντας το θέμα στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερεειακού συμβουλίου ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, τόνισε ότι η Περιφέρεια βρίσκεται «σε προεργασίες με τη Διαχειριστική Αρχή ώστε να κατατεθεί ένα ακόμη ποσό και να καλυφθούν αν όχι όλες οι περισσότερες αιτήσεις», που υποβλήθηκαν χθες.

Αίτημα για επιπλέον κονδύλια υπέβαλε στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, το παράρτημα του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2n6FIKB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη