Καβάλα: «Rebound Φιλίας» από σήμερα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Καβάλα: «Rebound Φιλίας» από σήμερα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Ξεκινά σήμερα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καβάλας, το 2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια «Rebound Φιλίας».

Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση, στην οποία παίρνουν μέρος πέντε ομάδες με 64 αθλητές και συνοδούς από τη Γερμανία (Βερολίνο), την Ιταλία (Φλωρεντία), την Τουρκία (Σαμψούντα) ενώ συμμετέχουν η Εθνική Βουλγαρίας και από την Ελλάδα ο «ΑΟ Καβάλας – Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια». Το Διεθνές Τουρνουά θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας (30 Σεπτεμβρίου) και διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μαζί με το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας και την ομάδα καλαθοσφαίρισης «ΑΟ Καβάλας – Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια».

Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Οι διοργανωτές του «Rebound Φιλίας» έχουν στόχο το Τουρνουά να καθιερωθεί και να καταστεί διεθνής πόλος έλξης ομάδων από όλη την Ευρώπη.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2lwNRaz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη