Παίρνουν πίσω την αλλαγή ονομασίας σταθμών του μετρό - Τι προέκυψε

Παίρνουν πίσω την αλλαγή ονομασίας σταθμών του μετρό - Τι προέκυψε

Μπορεί χτες η «Αττικό Μετρό» να ανακοίνωσε την αλλαγή ονομασίας στους σταθμούς του μετρό «Ευαγγελισμός» και «Αγ. Δημήτριος» ωστόσο, οι αλλαγές αυτές φαίνεται πως είναι στον αέρα.

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, με αφορμή του γεγονός ότι σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 30 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, η Αττικό Μετρό Α.Ε.αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής, μέσω της απόδοσης του ονόματος του εκλιπόντος στο σταθμό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ενώ συμπληρώνει και επικαιροποιεί την προηγούμενη επιλογή της να αποδώσει το όνομα του ήρωα του αντιδικτατορικού αγώνα Αλέκου Παναγούλη στο σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

Ωστόσο, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Beyond, οι αλλαγές αυτές ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν, λόγω των αντιδράσεων που προέκυψαν από τους πολίτες, με πολλούς να κάνουν λόγο για αχρείαστο κόστος, αφού θα έπρεπε να αντικατασταθούν όλες οι ταμπέλες στους σταθμούς του μετρό. Προς το παρόν, όμως, δεν είναι τίποτα σίγουρο, ενώ οι αλλαγές στο μετρό, μοιάζουν αβέβαιες.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/30f09HL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη