Δυναμικό παρών από συνδικαλιστές…απούσα η κοινωνία…

Δυναμικό παρών από συνδικαλιστές…απούσα η κοινωνία…

Το δυναμικό παρόν έδωσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής στο πανελλαδικό απεργιακό κάλεσμα δεκάδων ΕΚ, Ομοσπονδιών και Σωματείων… Την ομιλία έκανε ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, πρόεδρος της ΕΝΙΔΥΚ και μέλος του ΔΣ του ΕΚ Κομοτηνής.


Αμέσως μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία σε δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε έξω από το ΕΚ Κομοτηνής, όπου αναρτήθηκε πανό διαμαρτυρίας. Μάλιστα ρίχθηκαν και τρικάκια ενάντια στην στάση του Διοικητικού Συμβουλίου να διασπάσει το ενιαίο μέτωπο της απεργίας μετά « από παρέμβαση της μαφιόζικης ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΝΙΔΥΚ.
Επίσης φώναξαν δυνατά τα συνθήματα «ΓΣΕΕ εργατών, όχι των εργοδοτών», «Σωματεία ταξικά, όχι εργοδοτικά», «Τέρμα πια στις αυταπάτες, ή με το κεφάλαιο, ή με τους εργάτες».
Η ΕΝΙΔΥΚ στο τέλος της κινητοποίησης έδωσε ραντεβού για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, το επόμενο διάστημα, ώστε το «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο της Κυβέρνησης να μην περάσει…

ΥΓ: …Εικόνα μοναχική των λίγων πια συνδικαλιστών και από πλευράς του ΠΑΜΕ και κυρίως «το απών» της τοπικής κοινωνίας, είναι ενδεικτικό πως ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πια τις παρούσες αγνωνιστικές συλλογικότητες…Ας αρθρώσει όμως τον αντίλογο…αυτόν που επιθυμεί…Δεν αρκεί μόνο η κριτική…Χρειάζεται και η πρόταση… Οι πολίτες δεν απέχουν πια μόνο από τις Εκλογές…απέχουν και από γίγνεσθαι και είναι φουλ μέσα στην ατομική τους καθημερινότητα. Βολεύει αυτό αρκετούς από αυτούς που αποφασίζουν πια εντελώς για τη ζωή μας…

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2lltQnm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη