Λέρος: «Σύντομα θα ξέρουμε, ποιος, τι, πότε, πώς» λέει ο Παναγιωτόπουλος

Λέρος: «Σύντομα θα ξέρουμε, ποιος, τι, πότε, πώς» λέει ο Παναγιωτόπουλος

Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ σχετικά με την κλοπή στη Λέρο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η έρευνα έχει προχωρήσει αρκετά και με ταχείς ρυθμούς, «γιατί από την πρώτη στιγμή δόθηκαν οι εντολές και επιστρατεύτηκε η κατάλληλη δύναμη των ελεγκτικών αρχών. Είτε των στρατιωτικών αρχών με παρουσία Στρατιωτικού Εισαγγελέα από το Ναυτοδικείο είτε με την συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΥΠ προκειμένου να εξιχνιαστεί αυτή η υπόθεση».

Διευκρίνισε μάλιστα ότι η προανάκριση, που διεξάγεται στη Λέρο, γίνεται κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας αλλά σημείωσε πως η διαδικασία εξελίσσεται γρήγορα και ικανοποιητικά.

«Οι έρευνες εντείνονται, προφανώς οδηγούνται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, δεν είναι όμως η δουλειά μας να ζητάμε περαιτέρω πληροφόρηση. Θα περιμένουμε το πόρισμα, αυτό δεν θα αργήσει. Προχωράει με γοργό ρυθμό και εντατικό και από εκεί και πέρα, όταν θα έχουμε το πόρισμα της προανακριτικής έρευνας θα δούμε και με τι ακριβώς έχουμε να κάνουμε» συμπλήρωσε.

Δεν παρέλειψε να αναφέριε πως «να σταματήσει η πολιτική σπέκουλα πάνω στο θέμα αυτό» και πρόσθεσε: «Είναι σοβαρό το θέμα ασφαλώς, σύντομα όμως θα ξέρουμε, ποιος, τι, πότε, πώς. Θα περιμένουμε όμως, πρέπει να σεβαστούμε τη μυστικότητα της διαδικασίας και να κρατήσουμε για την ώρα ότι οι ρυθμοί ήταν άκρως ικανοποιητικοί. Θεωρώ ότι η υπόθεση βρίσκεται κοντά στην πλήρη εξιχνίαση. Το πόρισμα ασφαλώς θα είναι αποκαλυπτικό και διδακτικό».

Κατάληξε στις δηλώσεις του λέγοντας πως «Από εμένα δεν είναι θέμα διαδικασίας, αλλά κάποιου προσώπου που παρατύπως δεν τήρησε αυτή τη διαδικασία. Τα άλλα θα τα δούμε όταν με το καλό προκύψουν τα πορίσματα των ερευνών».



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2Lvr49l
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη