Ανοιξαν στόματα για το παραδικαστικό στο σκάνδαλο “Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας”


ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πολλές φορές έχουμε γράψει για την …στρούγκα, στην οποία είναι πολλά ΜΜΕ στην περιοχή της Λαμίας σχετικά με το μέγα σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Δεν είναι όποιο-όποιο θέμα,ούτε όποια-όποια περιοχή.

Είναι ο τόπος που εκλέγεται ο Υπουργός Σταϊκούρας,τόπος του πατέρα του και επι χρόνια διευθυντή του Κ.Καραμανλή Κώστα Σταϊκούρα.

Είναι ο τόπος ,στον οποία η Αστυνομία Λαμίας ΑΡΠΑΞΕ μέσω ΟΔΔΥ το ολοκαίνουργό αυτοκίνητο της οικογένειας Αγγέλη και το έχει στα χέρια της.

Το άρπαξε μέσω σκευωρίας περί δήθεν ναρκωτικών.Η σκευωρία αποδείχθηκε ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.Και πάλι μούγκα απο τα τοπικά ΜΜΕ…

Είναι σκάνδαλο μέγα η υπόθεση Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας(η αρχαιότερη τράπεζα στην Ελλάδα)γιατί:

1.σέρνεται επι 20 χρόνια(απο το 2000) κατα κυριολεξία και το βούλευμα σκάνδαλαο βγήκε 13 χρόνια μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργήματα.

Τότε,το 2013 δηλαδή μπήκε η υπόθεση στο αρχείο με αυτό το βούλευμα.Και αμέσως μετά ο αδέκαστος εισαγγελέας Γρηγ.Πεπόνης διέταξε νέα έρευνα με αφορμή αποκαλύψεις.

2.Και η έρευνα κατέληξε το 2014 σε ποινική δίωξη -σοκ για 150 εκατομ ευρώ!!!

Απο αυτά με δικαστική πράξη -σοκ αφαιρέθηκαν τα …125 εκατομμύρια και η δίωξη σέρνεται 5 χρόνια τώρα για τα υπόλοιπα 25 και ψάχνουν τρόπο να την χώσουν και πάλι στο αρχείο.Είναι ο τόπος καταγωγής των Στουρνάρα-Προβόπουλου.

Παρότι η ΝΕΑ δίωξη είναι ανοιχτή εδώ και πέντε χρόνια κανένα τοπικό ΜΜΕ δεν έχει βγεί απο την κατάσταση “μουγκαφόν”.

Με μια εξαίρεση.Την ιστορική εφημερίδα “ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ” ,η οποία αναδημοσίευσε την συνέντευξη ενός τραγικού θύματος αυτού του σκανδάλου.Του προέδρου των Δανειοληπτών Κώστα Δημητρακόπουλου.

(Δεν είναι καθόλου ανίκανες οι αρχές εκεί,όπως έδειξαν άλλες υποθέσεις,όπως των δικηγόρων Σ..νίου και Χ…α,με τις φρικωδίες τους επι ανηλίκων.Είναι ανίκανες εκεί που τους δένουν τα χέρια.Το δυστύχημα είναι ότι το δέχονται.Οχι όλοι,αλλά μερικοί κρίσιμοι…)

Ιδού η αναδημοσίευση εν αναμονή της πρότασης μιας εισαγγελέως ,η οποία …μετατέθηκε στη Βέροια.Για καλό;Για κακό;

Θα δείξει…


stoakroatirio.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη