Συλλήψεις για αμέλεια κατοικίδιων στο Ηράκλειο - Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι

photo: eurokinissi

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς.

Στην πρώτη περίπτωση άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, αφού διαπίστωσαν ότι ένας 63χρονος αλλοδαπός, διατηρούσε ζώα συντροφιάς και δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας και είχε παραλείψει την ηλεκτρονική τους σήμανση, τον συνέλαβαν, ενώ η δεύτερη σύλληψη αφορά 50χρονο ιδιοκτήτη ποιμνιοστασίου, ο οποίος, όπως εντόπισαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μίνωα-Πεδιάδος, διατηρούσε ζώα συντροφιάς χωρίς επίσης να τηρεί τους κανόνες ευζωίας ενώ είχε παραλείψει και την ηλεκτρονική τους σήμανση.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος μιας 65χρονης αλλοδαπής με τις ίδιες κατηγορίες.

Στους συλληφθέντες βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία διοικητικά πρόστιμα, ενώ προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Χερσονήσου και Μίνωα Πεδιάδος. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας.via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2NYuWBk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.