Η Λάρισα «πλημμύρισε» με φιλαρμονικές μπάντες - H φιλαρμονική της Λαμίας τίμησε την 8η Διεθνή Συνάντηση


Στην 8η Διεθνή Συνάντηση με εντυπωσιακές εμφανίσεις που χειροκροτήθηκαν θερμά

Με χρώματα και μουσικές «πλημμύρισε» η Λάρισα από τις φιλαρμονικές που βρέθηκαν στην πόλη για την 8η Διεθνή Συνάντηση Φιλαρμονικών.

Η διεθνής συνάντηση άνοιξε την περασμένη Παρασκευή και συνεχίστηκε όλο το Σαββατοκύριακο, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους Λαρισαίους. Έξι φιλαρμονικές από τη MszanaDolna της Πολωνίας, το Pitesti Ρουμανίας, τη Λαμία, τον Βόλο, την Ελασσόνα και τη Λάρισα, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους πολίτες που είχαν την τύχη να τις συναντήσουν και να τις απολαύσουν. Ιδιαίτερο το Σαββατόβραδο καθώς οι φιλαρμονικές μπάντες πήραν θέση μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο και κάθε μία παρουσίασε από ένα μισάωρο μουσικό πρόγραμμα. Η Διεθνής Συνάντηση ολοκληρώθηκε χθες στην πλατεία Ελευθερίας στα Πυροβολικά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό (1881). Οι θεατές χάρισαν το θερμότερο χειροκρότημά τους στους μουσικούς που εντυπωσίασαν με την αρτιότητά τους.

www.eleftheria.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη