Λαμία: Κοντά σε Ούμπινκ


Η Λαμία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, Ντέσλεϊ Ούμπινκ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη σλοβακική Τρεντσίν.

Ο Ντέσλεϊ Ούμπινκ είναι "εκλεκτός" των ανθρώπων της Λαμίας για τη θέση του επιτελικού μέσου. Σας είχαμε ενημερώσει πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα κινηθεί για την απόκτηση ενός "δεκαριού", πέραν της μεταγραφής του Ισμαΐλ Σασί. Μάλιστα, όπως είχαμε υπογραμμίσει πρόκειται για παίκτη που δεν έχει ξανά αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Αυτός λοιπόν είναι ο 26χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Σλοβακία με την φανέλα της Τρεντσίν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ούμπνικ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της Λαμίας και είναι ασφαλές να πούμε πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Να σημειωθεί πως ο υψηλόσωμος Ολλανδός άσος, είναι γεννημένος στο Ρόζενταλ, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομώνυμη ομάδα. Έχει περάσει παράλληλα από τις ακαδημίες της Φέγενορντ και της Βίλεμ. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το έκανε το 2012 για λογαριασμό της Βααλβάικ. Ωστόσο εκεί δεν βρήκε χώρο και το 2014 αποχώρησε για την Ταράζ του Καζακστάν. Ακολούθησε η Σαχτέρ Καραγκαντί, ενώ από το Νοέμβριο του 2016 ανήκε στην Τρεντσίν.

Σε επαγγελματικό επίπεδο έχει καταγράψει 182 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 23 γκολ και μοιράσει 43 ασίστ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για μια μεταγραφή που είναι στα… κυβικά του ΠΑΣ Λαμία οικονομικά, ενώ πρόκειται για ποδοσφαιριστή με όλα τα στοιχεία που ζητάει ο Σωτήρης Αντωνίου. Είναι καλός στο μοίρασμα παιχνιδιού και στις πρώτες επαφές, έχει πολύ καλή αντίληψη του χώρου, ενώ είναι και εκρηκτικός.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη