-->

Αποχωρεί σε λίγες μέρες, από τη θέση του για την Λαμία, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος


Αποχωρεί σε λίγες μέρες, από τη θέση του για την Λαμία, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος, ο οποίος παρά ταύτα βρίσκεται στις επάλξεις μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο κ. Πέτρος συνεχίζει να είναι σε καθημερινή επαφή με τους Φορείς και τις Αρχές της πόλης, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το κενό που αφήνει δύσκολα θα αναπληρωθεί μιας και εκτός από τα καθήκοντα του τα οποία εκτέλεσε άψογα και πάντα δίκαια και με αντικειμενικότητα εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου, έχει να επιδείξει και μια σειρά κοινωνικών δράσεων στην περιοχή, που ουδέποτε άλλοτε είχαμε δει στο Αγρίνιο.

Σίγουρα θα λείψει αν και στο μέλλον ποιος ξέρει ο δρόμος μπορεί να τον ξαναφέρει στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, από άλλη θέση ευθύνης.

sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->