Ένας τόνος κάνναβης βρέθηκε σε σπηλιά ανοιχτά της Αλοννήσου

Ένας τόνος κάνναβης βρέθηκε σε σπηλιά ανοιχτά της Αλοννήσου

Εκατόν τρία κιβώτια, με περισσότερο από ένα τόνο κάνναβη, εντόπισαν εκπαιδευμένοι σκύλοι και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι, ανοιχτά της Αλοννήσου.

Η επιχείρηση συντονίστηκε από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος μετά τη χθεσινή σύλληψη ενός Αλβανού υπηκόου, που επέβαινε σε ταχύπλοο σκάφος ανοιχτά του Αγκιστρίου.

Πρόκεται για το δεύτερο σκάφος που αναζητούσε η ελληνική ακτοφυλακή και φέρεται ότι μετέφερε ναρκωτικά από την Αλβανία στην Τουρκία.

Ένα ακόμα ταχύπλοο, που φέρεται ότι κι αυτό να μετέφερε ναρκωτικά από την Αλβανία στην Τουρκία, ακινητοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 27/09 από το Λιμενικό μετά από καταδίωξη στα ελληνικά χωρικά ύδατα, στα νότια της Μυτιλήνης, ενώ συνελήφθησαν και τρείς Αλβανοί υπήκοοι.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2nWgWwQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη