Champions League: Οι ενδεκάδες και η τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός - Τότεναμ

Champions League: Οι ενδεκάδες και η τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός - Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική του Champions League, με τους «ερυθρολεύκους» να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Σα, οι Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας στην άμυνα, ο Γκιλιέρμε με τον Μπουχαλάκη στον άξονα και οι Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας θα πλαισιώνουν τον Γκερέρο, που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Απ' την πλευρά της η Τότεναμ θα παραταχθεί με τους Γιορίς κάτω απ' την εστία, τους Γουίνκς, Ντέβις, Αλντερβάιρελντ και Βερνόνγκεν στην άμυνα, τον Ντομπελέ, τον Σάντσες και τον Έρικσεν στον άξονα και τους Ντέλε Άλι, Μόουρα και Κέιν στην επίθεση.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ θα αρχίσει στις 19:55 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.

{https://twitter.com/olympiacosfc/status/1174353007863050240?s=20}

{https://twitter.com/SpursOfficial/status/1174349773941432320?s=20}

 



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα https://ift.tt/3011b9B
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη