Creta Farms: Στις 3 Οκτωβρίου η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων

Creta Farms: Στις 3 Οκτωβρίου η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων

Στις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει ότι «λόγω ανυπέρβλητου προσωρινού κωλύματος του προέδρου της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η συνεδρίαση της 26ης Σεπτεμβρίου 2019 σε συνέχεια της διακοπείσας από 23 Σεπτεμβρίου 2019 που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, διακόπτεται εκ νέου με απόφαση του Προέδρου της ΓΣ για τις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στον ίδιο ως άνω χώρο».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2nj4Hu3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη