ΕΕΤΑΑ: Δείτε τα αποτελέσματα για τα voucher σε προνήπια σε 13 δήμους

ΕΕΤΑΑ: Δείτε τα αποτελέσματα για τα voucher σε προνήπια σε 13 δήμους

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα για την συμπληρωματική προκήρυξη που αφορά τα voucher σε προνήπια που κατοικούν σε 13 δήμους της χώρας λόγω της μη εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης

Ειδικότερα η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε και ανάρτησε την ειδική εφαρμογή για τα προσωρινά αποτελέσματα και τους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό / δήμο.

Παράλληλα στο eetaa.gr έχει ανοίξει και η ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων, ενώ παραθέτει και οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς θα αρχίσουν τυπικά από την 1η Οκτωβρίου. Η πρόσκληση αφορά 3.500 θέσεις σε παιδικούς σταθμούς μέσω της χορήγησης vouchers.

Οι 13 δήμοι που αφορά η πρόσκληση είναι οι Κομοτηνής, Παιανίας, Ραφήνας - Πικερμίου, Σαρωνικού, Μαραθώνα, Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Κεντρικής Κέρκυρας, Μαλεβιζίου, Κω και Ρόδου.

Το ποσό που συμπληρωματικά εγκρίθηκε από τα συναρμόδια υπουργεία, είναι 9.000.000 ευρώ, διαμορφώνοντας τη συνολική δαπάνη για το Πρόγραμμα στα 279.000.000 ευρώ.

δείτε εδώ τα αποτελέσματα



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2ll843e
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη