Χότζογλου στο Dikaiologitika News: Το κανόνι στην Thomas Cook πετάει στους δρόμους τους εργαζόμενους

Χότζογλου στο Dikaiologitika News: Το κανόνι στην Thomas Cook πετάει στους δρόμους τους εργαζόμενους

Σε συνεχείς συσκέψεις για το πόσα ξενοδοχεία και πόσοι εργαζόμενοι απασχολούνται στην χώρα μας από την Thomas Cook βρίσκεται η Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό σύμφωνα με τον πρόεδρο Γιώργο Χότζογλου, ο οποίος μιλώντας στο Dikaiologitika News μας εξήγησε ότι το κανόνι αυτό πετάει στους δρόμους τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τον Χότζογλου τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επαφές με υπουργείο Εργασίας και Τουρισμού προκειμένου να δουν πώς θα καλυφθούν αυτοί οι εργαζόμενοι καθώς είναι απλήρωτοι. Αυτό που σχεδιάζεται είναι να τους δοθεί ένα επίδομα στήριξης.

Ο κ. Χότζογλου όπως μας τόνισε με αφορμή το γεγονός αυτό ο κλάδος έχει μεγάλη άνθηση με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο χώρο και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τον τουρισμό και σε καμία περίπτωση δεν εννοεί την Thomas Cook.

Ωστόσο ο κ. Χότζογλου εκτιμά ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν κι άλλα κανόνια.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/30I8uzd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη