HOT SPOT ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ: Σε έκτακτη συνεδρίαση στη Στυλίδα


Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Στυλίδας στςι 2 μμ συγκάλεσε η δήμαρχος κ. Στεργίου για το θέμα το οποίο δημιουργήθηκε με τις εργασίες για δημιουργία 2ου hot spot στον Καραβόμυλο. Η κα Στεργίου δηλώνει στους συνεργάτες της αιφνιδιασμένη καθώς όπως λέει δεν γνώριζε τίποτα παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο θέμα εδώ και 15 μέρες βρίσκεται διαρκώς σε μια συνεχή συζήτηση. Παραμένει άγνωστη η θέση της ενώ όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της «η πρόταση και η απόφαση έρχεται απευθείας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη». 

Την ίδια στιγμή ακόμη και αιρετοί με το ψηφοδέλτιο της κας Στεργίου έχουν αρχίσει και ανεβάζουν τους τόνους κορυφώνοντας τις αντιρρήσεις και αντιδράσεις γενικότερα κατά των προσφύγων ξεπερνώντας ακόμη και το συγκεκριμένο θέμα. Έτσι λοιπόν η συνεδρίαση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

sterea.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη