Έστησαν καρτέρι σε φαρμακοβιομήχανο στην πλατεία Κάνιγγος - Του πήραν βαλίτσες Louis Vuitton και Rolex

Έστησαν καρτέρι σε φαρμακοβιομήχανο στην πλατεία Κάνιγγος - Του πήραν βαλίτσες Louis Vuitton και Rolex

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (11/9) στην πλατεία Κάνιγγος, καθώς 45χρονος φαρμακοβιομήχανος έπεσε θύμα ληστείας - μαμούθ.

Οι ληστές παραβίασαν το μαύρο SUV BMW 45χρονου με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τα χρυσά Rolex ρολόγια που βρήκαν, τις έξι τσάντες Luis Vuitton που περιείχαν ακριβά ρούχα, αλλά και το τσαντάκι με τα προσωπικά έγγραφα του 45χρονου, 6.000 ευρώ, τις 30 κάρτςς του, καθώς και τα διαβατήρια, τόσο του ίδιου, όσο και της αγαπημένης του.

Οι δράστες, φαίνεται πως είδαν το πολυτελές όχημα και περίμεναν από τον ιδιοκτήτη του να απομακρυνθεί, προκειμένου να το διαρρήξουν και να το ληστέψουν.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος, στο εσωτερικό του SUV υπήρχαν οι αποσκευές του ζεύγους καθώς επρόκειτο τις επόμενες ώρες να ταξιδέψουν με προορισμό τη Ζυρίχη.



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/34HL4x9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη