Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το εμπόριο βρεφών - Πώς δρούσε το κύκλωμα (pic)

photo: Eurokinissi

Καταθέσεις θετών γονιών, τηλεφωνικές επικοινωνίες και εκατοντάδες παραστατικά εμβασμάτων, καίνε τα μέλη του κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, τα στοιχεία που έρχονται στο φως δείχνουν τον τρόπο δράσης τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ζευγαριού που υιοθέτησε βρέφος, μέσω του κυκλώματος, τον Ιούλιο του 2018 και αποφάσισε έναν χρόνο μετά να μεγαλώσει την οικογένεια και απευθύνθηκε εκ νέου στη γυναικολόγο που φέρεται να κινούσε τα νήματα.

«Θέλουμε με τη γυναίκα μου να υιοθετήσουμε ακόμη ένα παιδάκι» , λέει ο πατέρας και η γυναικολόγος απαντά: «Ωραία! Η βιολογική μητέρα του πρώτου σας παιδιού είναι και πάλι έγκυος. Αν θέλετε να δούμε αυτή την περίπτωση».

Το κύκλωμα είχε συγκεκριμένη δομή και οργάνωση. Εγκέφαλοι φέρονται ένας γιατρός και η γυναικολόγο, σε συνεργασία με μία μαία που εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική και εντόπιζαν τα άτεκνα ζευγάρια. Έδιναν εντολή στα κύρια επιχειρησιακά μέλη [τρεις γυναίκες από τη Γεωργία] ώστε να εντοπίσουν τις φυσικές μητέρες. Κάθε μία από τις γυναίκες είχαν επαφές με ιδιωτικές κλινικές.

«Δεν ήξερα ότι οι υιοθεσίες ήταν παράνομες. Οι δικές μου ενέργειες ήταν στο πλαίσιο του νόμου και η αμοιβή μου, αυτή που προβλέπεται για αντίστοιχες περιπτώσεις. Κάποιες φορές πληρώθηκα και λιγότερα χρήματα», απάντησε ο δικηγόρος.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2lRamHD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη