Γενικές οι καθυστερήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης - Ποιος είναι ο λιγότερο ολοκληρωμένος σταθμός (pics)

photo: eurokinissi

Δεν καθυστερεί ο σταθμός «Βενιζέλος» την ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, κατά την σημερινή επίσκεψη του σε σταθμούς του μετρό.

Όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του, σημειώνονται και σε άλλα τμήματα του μετρό καθυστερήσεις και ελλείψεις, ενώ επανέλαβε ότι στόχος είναι η παράδοση του μετρό σε χρήση στις αρχές του 2023, παρότι γίνονται προσπάθειες για εμπορική λειτουργία ακόμη και στα τέλη του 2022.

«Δεν έχει παρθεί απόφαση από την σημερινή διοίκηση της Αττικό Μετρό ή από την κυβέρνηση ότι παρατείνεται το έργο για να γίνει ο σταθμός της Βενιζέλου. Έχει αποφασιστεί ότι ο σταθμός Βενιζέλου θα πρέπει να κατασκευαστεί στο ίδιο χρονοδιάγραμμα, στο οποίο οδηγείται αναγκαστικά το έργο. Έτσι όπως το παραλαμβάνουμε σήμερα εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να παραδοθεί για λειτουργία στην πόλη πριν από τα τέλη του 2022. Αντί να μεταφέρουμε την κατασκευή του σταθμό Βενιζέλου στο απώτερο μέλλον με μεγάλη πιθανότητα να μην κατασκευαστεί ποτέ, κάτι που θα είναι καταστροφικό για το έργο, αυτό που προσπαθούμε είναι να φέρουμε πιο μπροστά τον χρόνο λειτουργίας του έργου», τόνισε σε δηλώσεις του στον σταθμό της Αγίας Σοφίας, ο κ. Ταχιάος.

45445 compressor

455445 compressor

Σύμφωνα με το Thestival.gr, αναφορικά με τον σταθμό Αγίας Σοφίας τονίστηκε πως είναι ο λιγότερο ολοκληρωμένος σταθμός πλην της Βενιζέλου. Τα έργα πολιτικού μηχανικού βρίσκονται περίπου στο 60% και τον επόμενο μήνα θα αρχίσει να κατασκευάζεται η αποβάθρα.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2kyJI5F
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη