Σαμοθράκη: Χωρίς τη Saos Ferries η γραμμή από Αλεξανδρούπολη

Σαμοθράκη: Χωρίς τη Saos Ferries η γραμμή από Αλεξανδρούπολη

Τη μη συμμετοχή της στη διεκδίκηση της τακτικής δρομολόγησης πλοίου, για την εξυπηρέτηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη γνωστοποίησε η εταιρία SAOS FERRIES.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε την μη συμμετοχή της στη διεκδίκηση της δρομολόγησης της γραμμής:

«Η εταιρία μας, ακολουθώντας πιστά τα όσα είχε προεξαγγείλει, απευθύνεται στους κατοίκους της Σαμοθράκης προς ενημέρωσή τους. Όπως είναι γνωστό, αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για την τακτική δρομολόγηση, (χωρίς επιδότηση) πλοίου για την εξυπηρέτηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Όντας έντιμοι και ευγνώμονες στον τόπο αυτό και τους ανθρώπους του, γνωστοποιούμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στη διαδικασία τακτικής δρομολόγησης στο νησί, η οποία θα μας απέφερε κέρδη σε σύγκριση με το προηγούμενο καθεστώς επιδότησης.

Σεβόμενοι τον Έλληνα καταναλωτή και επιβάτη, απορρίπτουμε τη δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος ν' αυξήσουμε το εισιτήριο στην τιμή των 25 ευρώ, επιβαρύνοντας υπέρμετρα τον επισκέπτη του νησιού και βλάπτοντας έτσι την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Σαμοθράκης.

Πορευόμαστε με τις αρχές που ξεκινήσαμε, τηρήσαμε σε όλη τη διαδρομή μας και θα συνεχίσουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε. Με δεδομένο ότι τα αισθήματα αγάπης νικούν αυτά της πικρίας ευχόμαστε το καλύτερο για τον τόπο και την ευημερία του».via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2mxhEQI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.