Super League: Αλλαγή ώρας στο Άρης - Παναθηναϊκός λόγω... Τσίπρα

Super League: Αλλαγή ώρας στο Άρης - Παναθηναϊκός λόγω... Τσίπρα

Παρά τις πιέσεις της αστυνομίας για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική της Super League, εξαιτίας της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, η διοργανώτρια αποφάσισε τελικά την διεξαγωγή του αγώνα.

Με ανακοίνωσή της η Super League αναφέρει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά με μισή ώρα καθυστέρηση.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση: «Ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 (αντί για 21:00), παρά το αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία, επειδή το Σάββατο θα μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρας στη ΔΕΘ. Αποτελεί πάγια αρχή της Super League να μην αλλάζει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League, από τη στιγμή μάλιστα που το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ημέρας είχε ήδη ανακοινωθεί από τις 12 Αυγούστου. Οι όποιες αλλαγές έγιναν στις προηγούμενες αγωνιστικές, έγιναν για να διευκολυνθούν οι ομάδες μας στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και κατόπιν αιτήματος της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την εφαρμογή του VAR. Οι ομάδες της Super League κάνουν τον αγωνιστικό προγραμματισμό τους, οι φίλαθλοι το ίδιο, όπως και οι τηλεοπτικοί σταθμοί, με βάση το πρόγραμμα που ανακοινώνεται έγκαιρα. Η Super League ήταν εξαρχής αντίθετη στο αίτημα για μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία και με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδε ότι και η ΔΕΑΒ, στην εισήγησή της, αποδέχθηκε τα επιχειρήματα της Super League και γνωμοδότησε υπέρ της στη σημερινή συνεδρίαση. Ως εκ τούτου, για μια ακόμα φορά, η Super League τονίζει ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο καταρτίζεται με διαβούλευση όλων των εμπλεκομένων, ομάδων, τηλεοπτικών δικτύων και αρμόδιων κρατικών φορέων, πρέπει να τηρείται, πάντα με σεβασμό σε όλους».



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/308f4yK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη