T. Cook: Δρομολόγια επαναπατρισμού, μέτρα υπέρ των επαγγελματιών ζητά ο Δ. Μπιάγκης

T. Cook: Δρομολόγια επαναπατρισμού, μέτρα υπέρ των επαγγελματιών ζητά ο Δ. Μπιάγκης

Πτήσεις για την κάλυψη των επιβατών της Thomas Cook που βρίσκονται στην Κέρκυρα, δρομολόγησε η Βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Από νωρίς το πρωί στήθηκε desk στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας για τον συντονισμό των επισκεπτών που ταξίδευαν με την εταιρεία ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΥΠΑ Κέρκυρας Δημήτρη Ρούσσο από τα πέντε δρομολόγια που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα, τα δύο θα καλυφθούν με άμεσες πτήσεις και τα υπόλοιπα τρία με αναχωρήσεις που θα γίνουν μερικές ώρες αργότερα.
Παράλληλα, το θέμα θα έλθει στη βουλή με ερώτηση που θα καταθέσει ο βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης με την οποία θα ζητά να προστατευθούν οι Έλληνες επαγγελματίες που επλήγησαν από την πτώχευση του ιστορικού οργανισμού.

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη