Ανακοίνωση ΥΠΕΞ σχετικά με Έλληνες ταξιδιώτες σε χώρες του εξωτερικού μετά την πτώχευση της Thomas Cook

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ σχετικά με Έλληνες ταξιδιώτες σε χώρες του εξωτερικού μετά την πτώχευση της Thomas Cook

Το Υπουργείο Εξωτερικών, έπειτα από επικοινωνία με Διπλωματικές και Προξενικές Αρχές, εξέδωσε ανακοίνωση για τους Έλληνες ταξιδιώτες = πελάτες της εταιρείας Thomas Cook, που βρίσκονται σε άλλες χώρες.

"Το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί στενά και από την πρώτη στιγμή τα ζητήματα που ανέκυψαν μετά την παύση εργασιών της εταιρείας «Thomas Cook» και, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τις Διπλωματικές και Προξενικές Αρχές των χωρών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας, έχει λάβει μέτρα για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση όσων προβλημάτων τυχόν προκύψουν", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

"Από πληροφορίες των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών της Ελλάδος στο εξωτερικό, δεν φαίνεται να υπάρχουν μέχρι στιγμής περιπτώσεις Ελλήνων πελατών της εν λόγω εταιρείας που βρίσκονται εκτός Ελλάδος και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιστροφής στη χώρα μας", αναφέρει το ΥΠΕΞ.

 



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2mUv1uu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη