Μόνο στο ΑΕΚ-Λαμία θα υπάρχει βαν για το VAR


Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία θα είναι η μοναδική της 3ης αγωνιστικής όπου οι διαιτητές VAR θα εκτελέσουν τα καθήκοντά τους από βαν που θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο.

Το SDNA σας είχε ενημερώσει πριν λίγες μέρες ότι από την 3η αγωνιστική οι διαιτητές που θα είναι επιφορτισμένοι με το Video Assistant Referee δεν βρίσκονται πλέον σε βαν έξω από το γήπεδο, αλλά θα στο κεντρικό κτίριο στο Μαρούσι, που θα στεγάσει και την ΚΕΔ. Αυτό εξάλλου ήταν εξ αρχής το πλάνο που υπήρχε. 

Μετά τους σχετικούς ελέγχους που έγιναν τις τελευταίες μέρες, δόθηκε οριστικά το "πράσινο φως" από τις διεθνείς αρχές όπως γράψαμε χθες (12/9)  και οι διαιτητές VAR θα εκτελέσουν τα καθήκοντά τους από τα κεντρικά. 

Αυτό ωστόσο θα γίνει στα έξι από τα επτά παιχνίδια της αγωνιστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία οι διεθνείς Θανάσης Τζήλος και Χρύσα Κουρομπύλια θα βρίσκονται σε βαν έξω από το γήπεδο, λόγω ενός ζητήματος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το VAR. 

Στόχος πάντως είναι από την επόμενη αγωνιστική, όπου μάλιστα υπάρχει το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα και οι διαιτητές VAR του ΟΑΚΑ να είναι επίσης στο κτίριο του Αμαρουσίου. 

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη