Τσίπρας: Να συνεχιστεί η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τη Β. Ελλάδα (vid)

photo: Eurokinissi

Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα είχαν παραμεληθεί και αν συνεχιστεί η προσπάθεια που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καλό για τον τόπο και τη χώρα γενικότερα, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην εισαγωγική τοποθέτησή του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, ενόψει της αυριανής ομιλίας του στην 84η ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως στόχος του είναι να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν και αυτή η συνάντηση να είναι και ουσιαστική εκτός από καθιερωμένη. Όπως σημείωσε, ο ίδιος έχει αποκτήσει μία σταθερή σχέση και επικοινωνία μαζί τους, διότι ως πρωθυπουργός επισκεπτόταν συχνά τη Θεσσαλονίκη, ενώ δημιούργησε και το Πρωθυπουργικό Γραφείο και με χαρά βλέπει πως ο κ. Μητσοτάκης το διατήρησε παρά τις «αντιπολιτευτικές κορώνες» της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, συμμετέχουν οι πρώην υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Σωκράτης Φάμελλος, ο Γιώργος Τσίπρας και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2ZX17bL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη