Μπάμπης Παπαδημητρίου: Προκλητική δήλωση για την τιμή του νερού στην Ελλάδα (video)

«Απαράδεκτα φτηνό», χαρακτήρισε το νερό στην Ελλάδα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο πρώην σχολιαστής και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και νέος βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος μιλώντας στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, δεν δίστασε να προχωρήσει σε ακόμα μία προκλητική για την κοινή γνώμη δήλωση.

«Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Το κύριο βάρος της τοποθέτησης του κ. Παπαδημητρίου στη συγκεκριμένη επιτροπή στράφηκε προς την κατεύθυνσης της προστασίας των υδάτινων πόρων και των ελέγχων της ποιότητας του νερού όχι μόνο για την οικιακή χρήση αλλά και για τις υπόλοιπες χρήσεις όπως είναι η βιομηχανική, η αγροτική και άλλες. Παρ' όλα αυτά δεν έκανε δεύτερη αναφορά στον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό και ως εκ τούτου δεν είναι σαφές σε ποια μορφή κατανάλωσης αναφερόταν.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/309IEaV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη