ΚΤΕΛ Βόλου: Viral η διαφήμιση με το «μεγάλο και μακρύ» - Τι λέει ο Πρόεδρος στο Dikaiologitika News (vid)

ΚΤΕΛ Βόλου: Viral η διαφήμιση με το «μεγάλο και μακρύ» - Τι λέει ο Πρόεδρος στο Dikaiologitika News (vid)

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το σποτάκι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου με τη χαρακτηριστική, πιθανώς προκλητική, έκφραση «είναι μεγάλο και μακρύ». Ο Πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών, κ. Ευαγγελινός Νίκος, μίλησε στο Dikaiologitika News σχετικά με αυτό.

Συγκεκριμένα, στο διαφημιστικό σποτάκι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες εντύπωση προκαλεί η έκφραση «είναι μεγάλο και μακρύ». Ο Πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου, λοιπόν, απάντησε σχετικά με μία ενδεχόμενη σεξιστική ή χυδαία προσέγγιση που μπορεί να γίνει αναφορικά με αυτή την έκφραση επισημαίνοντας πως «Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση και το βίντεο είναι καθαρά χιουμοριστικό». 

Ο κ. Ευαγγελινός μάλιστα σε δηλώσεις του στο Dikaiologitika News υπογράμμισε πως σκοπός της εταιρείας ήταν να πείσει όλους τους πολίτες και ιδιαιτέρως τους νέους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τις αστικές συγκοινωνίες και να αφήσουν στο σπίτι το αυτοκίνητο. 

«Μέσα από το σχετικό σποτάκι φαίνεται πως το αστικό λεωφορείο είναι υψηλών προδιαγραφών και επομένως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την άνεση του αυτοκινήτου» συμπληρώνει ο ίδιος. 

Τέλος, τόνισε πως «θέλαμε να εξιτάρουμε τον κόσμο και θεωρούμε πως αυτό το σποτ ήταν το καταλληλότερο».

Δείτε το σχετικό σποτ: 



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2ZW6pUA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη