Τραυματισμός σε τροχαίο 12 επιβατών λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τραυματισμός σε τροχαίο 12 επιβατών λεωφορείου ΚΤΕΛ

Χωρίς σοβαρές συνέπειες ήταν η πρόσκρουση λεωφορείου των ΚΤΕΛ σε διαχωριστική νησίδα και σε φράχτη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, για τους 12 επιβάτες που τραυματίστηκαν, καθώς οι τραυματισμοί τους ήταν ελαφριάς μορφής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Αγίου Αθανασίου, στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη. Οι εννέα εκ των τραυματιών, μεταξύ αυτών και ο οδηγός, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και αφού τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, αναχώρησαν. Οι υπόλοιποι τρεις εταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», επίσης έχουν εξεταστεί και αποχώρησαν σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, 89Β, Ακροπόταμος-ΚΤΕΛ Μακεδονία, εξετράπη της πορείας του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε φράχτη επιχείρησης μηχανημάτων. Στο λεωφορείο επέβαιναν 25 άτομα.

Φωτο αρχείου

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2oayG7Y
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη