15η Γιορτή Ακτινίδιου Πυργετού -Αιγάνης

15η Γιορτή Ακτινίδιου Πυργετού -Αιγάνης

Για 15η συνεχή χρονιά , ο Δήμος Τεμπών και o ΔΟΠΑΠΕΠΤ διοργανώνουν την γιορτή Ακτινιδίου Πυργετού – Αιγάνης , το Σαββατοκύριακο 26 και 27 του μηνός, στη διασταύρωση της Εθνικής με το δρόμο προς Πυργετό .
Με την ετήσια αυτή εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος καταβάλλεται προσπάθεια για την προβολή των ακτινιδίων της περιοχής τα οποία ξεχωρίζουν πανελλήνια για τη γεύση τους, το μέγεθος και το σχήμα τους. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό αφού τα ακτινίδια Πυργετού – Αιγάνης έχουν γίνει ευρύτερα γνωστά .
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

26/10/2019 :
Επιμορφωτική Ημερίδα για τους ακτινιδιοπαραγωγούς στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης.
19:00-19:30: Δρ. Θωμάς Σωτηρόπουλος, Διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων / Τμήμα Φυλλοβόλων Δένδρων Νάουσας του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα», με θέμα: «Θρέψη και λίπανση της ακτινιδιάς».
19:30-20:00: Δρ. Αντώνιος Ζαμπούνης, Δόκιμος Ερευνητής στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων / Τμήμα Φυλλοβόλων Δένδρων Νάουσας του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα», με θέμα: «Οι φυτοπαθολογικές ασθένειες της ακτινιδιάς: Αντιμετώπιση και νέες τάσεις φυτοπροστασίας».

27/10/2019
Εκδηλώσεις στον χώρο εκθέσεων τοπικών προϊόντων (διασταύρωση Πυργετού- Εθνικής Οδού)
11:00 π.μ.: Χαιρετισμός του Δημάρχου Τεμπών Γεωργίου Μανώλη
11:10 π.μ.: Χαιρετισμοί επισήμων
11:20 π.μ.: Χαιρετισμός του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πυργετού και Αιγάνης
11:40 π.μ.: Ομιλία του προέδρου του ΣΘΕΒ και προέδρου του Ομίλου Αnimus Αχιλλέα Νταβέλη
12:00 μ.μ.: Παραδοσιακοί χοροί

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Bj007f
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη