Κ17: ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη 0-2


Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ17 της  SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε  την Ξάνθη το πρωί του Σαββάτου 19/10 στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 0-2.

Το 0-1 για τους φιλοξενούμενου έγινε στο 42΄ με σουτ του Ζιάκα, μετά από αδράνεια της άμυνας μέσα στην περιοχή της Λαμίας. Το 0-2 σημειώθηκε στο 77΄ από τον Μακρίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρατλίδη.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ17 ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Λόζος (71΄ Καντάς), Καλαμπαλίκης (71΄ Καρακασίδης), Σεντής, Κατσιούλας (56΄Αρβανίτης), Μπαγινέτας, Τρούμπουλος (61΄ Αλιάι), Kibja, Αναγνωστόπουλος, Χύσκα, Σύρμος (61΄ Λαμπρόπουλος)

Κ17 Ξάνθη: Κοτσάκης, Μελενικιώτης, Αδαμίδης, Καρανικόλας (Ζιπίδης), Μακρίδης, Ζιάκας (87΄ Καραμήτρος), Αλη (85΄ Αραμπατζής), Ισλακίδης, Ιωσηφίδης (77 Καρατλίδης), Ιγνατιάδης, Πατήρας (68΄ Αμανατίδης)












www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη