Ακυρώνουν τον διορισμό 208 γιατρών

Ακυρώνουν τον διορισμό 208 γιατρών

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνηση για την ακύρωση του διορισμού 208 γιατρών. Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών σήμερα.

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Αφορμή της εν λόγω κινητοποίησης είναι η ακύρωση των κρίσεων για 208 θέσεις επιμελητών ΤΕΠ (τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

Η ΟΕΝΓΕ χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτη» την ενέργεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στην ακύρωση των διορισμών των 208 ειδικευμένων γιατρών, τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των κρίσεων και έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής στην κινητοποίηση, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) κήρυξε για σήμερα από τις 12:00 μέχρι τη λήξη της συγκέντρωσης, στάση εργασίας.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2ou3tx6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη