Ορκίστηκαν και πιάνουν δουλειά 21 υπάλληλοι της προκήρυξης 3Κ στο δήμο Μυτιλήνης

Ορκίστηκαν και πιάνουν δουλειά 21 υπάλληλοι της προκήρυξης 3Κ στο δήμο Μυτιλήνης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, η ορκωμοσία 21 επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ, που εντάσσονται στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Μυτιλήνης και αναλαμβάνουν κανονικά τα καθήκοντα τους στη Διεύθυνση Καθαριότητας.

Οι νέοι δημοτικοί υπάλληλοι ορκίστηκαν ενώπιων του Δημάρχου Στρατή Κύτελη, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Στρατή Δαγκλή, του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Λέσβου, Γιώργου Αλεξίου και του Αντιπροέδρου Θεόφιλου Κωστή.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους νέους δημοτικούς υπαλλήλους και τους ευχήθηκε καλή δουλειά, τονίζοντας ότι  η πρόσληψή τους ενισχύει σημαντικά τον νεοσύστατο Δήμο Μυτιλήνης. Ο κ. Κύτελης επεσήμανε, ακόμη, ότι η παρούσα δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά τους σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει, ώστε η απόδοσή τους να είναι η μέγιστη δυνατή με στόχο πάντα την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών στους δημότες.

The post Ορκίστηκαν και πιάνουν δουλειά 21 υπάλληλοι της προκήρυξης 3Κ στο δήμο Μυτιλήνης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2ok8LdZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.