Απεργία Τετάρτης 2/10: Συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη – Τι ισχύει με τα λεωφορεία

Απεργία Τετάρτης 2/10: Συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη – Τι ισχύει με τα λεωφορεία

Πολλές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη κατά τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, ενώ 24ωρη απεργία έχει κηρυχθεί στον ιδιωτικό τομέα και στάσεις εργασίας στο δημόσιο. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία στην πόλη.

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται η Θεσσαλονίκη μετά το κάλεσμα της ΓΣΕΕ σε 24ωρη απεργία κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου.

Στις 10.30 το πρωί πραγματοποιεί συγκέντρωση το ΠΑΜΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου και την ίδια ώρα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, έξω από τα γραφεία του ΕΚΘ.

Την ίδια ώρα, στις 10.30 το πρωί η ΟΚΔΕ έχει καλέσει σε συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Αγ. Σοφίας με την Εγνατία. Ραντεβού στο ίδιο σημείο έχουν και οι ντελιβεράδες.

Στις 12.00 το μεσημέρι στην Καμάρα θα είναι μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία. Θα γίνουν μόνο ορισμένα δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας.

Το πρώτο δρομολόγιο ξεκινά στις 04:45 και το τελευταίο 23:00. Οι νυκτερινές λεωφορειακές γραμμές τον Αεροδρομίου (01 Ν και 1 Ν) θα λειτουργήσουν κανονικά όπως επίσης τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α..

Στον επισυναπτόμενο πίνακα καταγράφονται οι γραμμές που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, ο αριθμός λεωφορείων ανά γραμμή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραμμή (πρώτο – τελευταίο δρομολόγιο).
Δείτε εδώ τον πίνακα δρομολογίων



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2nwvSlS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη