Απίστευτο : Άγγλοι κάνουν το Δελφούς-Θερμοπύλες ντυμένοι «300»


Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά, στην οποία συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες.
 
Από τους Δελφούς μέχρι τις Θερμοπύλες περπάτησαν Άγγλοι ντυμένοι με αρχαιοελληνική περιβολή.

Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι τουρίστες περπάτησαν το μονοπάτι που ακολούθησαν οι 300 πολεμιστές του Λεωνίδα, ξεκινώντας το πρωί της Κυριακής, για φιλανθρωπικό σκοπό.
 
Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά, στην οποία συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες.

Η πορεία θα έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες με διανυκτερεύσεις κατά τη διαδρομή και θα ολοκληρωθεί στις Θερμοπύλες, όπου το το 480 π.Χ. έγινε η μάχη ανάμεσα στους Πέρσες και τους Σπαρτιάτες.


Να σημειωθεί πως όσοι θα συμμετάσχουν στην πορεία θα ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια διαδρομή με αυτή που ακολούθησαν οι 300 Σπαρτιάτες πριν από 2.500 χρόνια.


Η δράση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς σύμφωνα με το thesstoday.gr με αφορμή την πορεία, συγκεντρώνονται χρήματα, τα οποία θα δοθούν σε βετεράνους στρατιώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαταραχή μετατραυματικού στρες αλλά και άλλες παθήσεις που σχετίζονται με το άγχος.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη