-->

Η ματιά του ΠΑΣ Λαμία για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης 4-1


Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League η Λαμία γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22΄ με το Σουάρεθ και η Λαμία ισοφάρισε στο 36΄ με τον Ασίγκμπα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπαράλες έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους για το 2-1. Τα δύο γκολ του Τασουλή, στο 52΄ και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 για τον Αστέρα. Η Λαμία είχε δοκάρι με το Ρόμανιτς στο 68΄ ενώ από το 69΄αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος (82′ Κώτσιρας), Τασούλης, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Καπίγια, Μουνάφο, Μπόρχα Φερνάντεζ (75′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (75′ Σίτο), Μαρκ Φερνάντεζ, Μπαράλες.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Κατσίκας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μπεχαράνο (88′ Ράμος), Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς (74′ Σάλιακας), Τιρόνε (62′ Μπουλούλης), Τουράμ

www.lamia1964.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->